Partit Animalista - PACMA

Eleccions Autonòmiques de Catalunya 2015

Les nostres propostes

 • Sacrifici Zero efectiu a Catalunya

  No podem permetre que es segueixin sacrificant animals recuperables a les gosseres de Catalunya. PACMA proposa un estricte control de les eutanàsies perquè noméss'apliquin en casos terminals.

 • Fi dels correbous

  Bous embolats, amb corda, generen un maltractament terrible per als animals. A Catalunya estàn considerats legals i es segueixen celebrant. PACMA proposa la revocació del reglament que els permet.

 • Una Catalunya lliure de caça

  A Catalunya es permet la caça en totes les seves modalitats. Inclús s’arriba a donar mort als porcs senglars amb arc i fletxa, la caça amb vesc o en barraca a milers d’ocells, com PACMA ve denunciant.

 • Lluita contra el canvi climàtic a Catalunya

  Catalunya pot donar exemple del compromís contra el canvi climàtic reduint les seves emissions de CO2. La pujada del nivell del mar és una amenaça real per a les nostres costes i l’augment de les temperatures afecta directament els nostres cultius i la vida dels nostres rius.
  Des del PACMA apostem per les energies renovables, les que estalvien la contaminació del nostre planeta i la despesa econòmica i ambiental d’enviar residus nuclears a França, o que ens els quedem nosaltres, tal com vol fer el PP.

 • Sanitat i educació pública

  A PACMA creiem en un món més just per tots. Per això, apostem per millorar la sanitat i l’educació de qualitat al servei dels ciutadans, així com assegurar l’aplicació real de la llei de dependència i la posada en marxa de programes per als refugiats.

Programa electoral complet (català-castellano)

Candidats

Anaïs Arranz

Anaïs Arranz Mir

Candidata a la província de Barcelona

Anaïs Arranz Mir (Barcelona, 6 de febrer del 1994) va començar com a activista pels drets dels animals l'any 2010, amb 16 anys, col·laborant amb les ONGs pels drets dels animals a Barcelona AnimaNaturalis i Igualtat Animal, entre d'altres. A la política també va començar molt jove, al 2011, amb 17 anys, va col·laborar per primer cop amb el Partit Animalista (PACMA) com a voluntària. Quan va arribar a la majoria d'edat es va fer afiliada i voluntària activa de ple dret. Ha estat desde llavors a càrrec dels events del partit a Barcelona i altres ciutats i pobles de Catalunya. Al 2012 ja va ser a les llistes per les eleccions al Parlament de Catalunya, al 2015 va ser la número 4 de la llista per Barcelona a les Eleccions Municipals. A les eleccions al Parlament de Catalunya del 2015 serà cap de llista per Barcelona del PACMA. A la vegada és la candidata més jove de la història a la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Miguel Angel Rodríguez

Miguel Angel Rodríguez Tapia

Candidat a la província de Girona

Delegat de vendes sabadellenc de 49 anys del sector del motor. Practico esport. El meu activisme animalista es va iniciar a l¡adolescència i ha continuat fins al dia d'avui. No puc concebir un món que no reconegui drets per tothom i no estigui basat en la ètica i la moral. L'animalisme es una revolució social imparable.

David Martínez

David Martínez Planellas

Candidat a la província de Lleida

Informàtic de 42 anys i resident a Terrassa, prové del mon de les protectores. Des de que es va trobar una gosa prenyada perduda fa 14 anys, ha estat voluntari de diferents refugis i entitats. Fins i tot va arribar a ser el president de l'associació VEU ANIMAL. Li agrada donar un cop de mà a tothom qui li demana i col·labora en l'organització de diverses fires animalistes de Catalunya. La seva frase mes utilitzada es "quan tens una crisis de fé, visita un refugi. Tornaràs a lluitar com el primer dia".

Laura García

Laura García Hipólito

Candidata a la província de Tarragona

Administrativa vocacional de 38 anys i natural de Reus, Tarragona. Des de fa anys col·laboro amb diferents associacions, on he pogut comprovar la necessitat d'incorporar les polítiques de protecció animal en les administracions. Per això lluito juntament amb el PACMA per poder representar a totes aquelles persones que pensen que un canvi és necessari i possible. És prioritari reeducar la ciutadania cap a uns valors ètics que promoguin una convivència sostenible amb el nostre entorn natural, així com la protecció activa dels animals i els seus ecosistemes.

Vídeo electoral

En català